Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتمام عملیات ساماندهی ضلع شمالی مترو صادقیه، اتصال مناطق ۱۷ و ۱۸ از طریق احداث پل‌های روگذر و همچنین آغاز بکار مارکت پسماند خشک از مهمترین اخبار شهر تهران است.

به گزارش روز شنبه خبرنگار ایران اکونومیست، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، از اتمام عملیات احداث، ساماندهی و بازپیرایی میدانگاه ضلع شمالی ایستگاه متروی صادقیه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس شعبانی با یادآوری اینکه تلاش برای ساماندهی میدانگاه ضلع شمالی ایستگاه مترو صادقیه از اسفندماه سال ۹۹ آغاز شد، عمده اقدامات انجام شده در این پروژه را شامل اجرای سنگ‌فرش میدان، سکوها و سن رو باز، سیستم هدایت و جمع آوری آب‌های سطحی، باغچه‌ و فضای سبز دانست.

وی هدف از ساماندهی و بازپیرایی میدانگاه مترو صادقیه را ساماندهی وضعیت تردد عابران پیاده، بهبود منظر و ارتقای کیفیت فضاهای شهری در این نقطه پر رفت و آمد از پهنه غرب پایتخت خواند و یادآور شد: میدانگاه طی روزهای آینده در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

گفتنی است میدانگاه مترو صادقیه با مساحت نزدیک به چهار هزار متر مربع در انتهای خیابان ولیعصر (عج) در ضلع شمال ایستگاه متروی صادقیه احداث شده، سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، مجری این پروژه عمرانی بوده است.

اتصال مناطق ۱۷ و ۱۸ از طریق احداث پل های روگذر عملیاتی می شود

شهردار منطقه ۱۷ اعلام کرد: در راستای اجرای یکی از مهمترین مطالبات مردمی در این منطقه بزودی اتصال مناطق ۱۷ و ۱۸ از طریق احداث پل های روگذر عملیاتی می شود.

رضا شنگی در خصوص پروژه اتصال مناطق ۱۷ و ۱۸ گفت: این طرح از طریق احداث پل های روگذر از روی بزرگراه آیت الله سعیدی در محل تقاطع آن با خط راه آهن تهران_اهواز پس از اجرای پروژه عمرانی برقرار خواهد شد.

وی افزود: این پروژه یکی از مهم ترین مطالبات مردمی شهروندان منطقه۱۷ در سال های گذشته بوده که در نظارت دوره ای قرار خدمت شهردار  تهران و مدیران ارشد شهرداری از منطقه ۱۷ بر اجرا و عملیاتی شدن این پروژه تاکید داشتند.

شنگی تصریح کرد: این دسترسی، خیابان های واقع در طرفین حریم خط راه آهن تهران_اهواز را در دو منطقه به خیابان های متناظر، متصل خواهد کرد.

شهردار منطقه ۱۷ اظهار کرد: معابر مورد نظر شامل خیابان های فرخنده در منطقه ۱۷ و متناظر آن خیابان مهر در منطقه ۱۸ در شمال خط راه آهن، همچنین خیابان برادران شهید متین و خیابان شهید زقر در دو منطقه ۱۷ و ۱۸ در جنوب حریم خط راه آهن تهران_اهواز است.

شنگی گفت: در پی اجرای این پروژه، شهروندان دو منطقه ۱۷ و ۱۸ امکان دسترسی ایمن به منطقه مقابل را به صورت سواره رو و پیاده رو خواهند داشت.

وی اظهار کرد: از مزایای دیگر این پروژه دسترسی سریع و ایمن شهروندان منطقه ۱۷ به امامزاده زید(س) در منطقه ۱۸ است همچنین طول دسترسی ها بین دو منطقه، به طور معتنابهی کاهش خواهد یافت در همین راستا شهروندان دو منطقه از خدمات رفاهی_ اجتماعی و نظایر آن که در منطقه مجاور قرار گرفته، بهره مند خواهند شد.

اجرای پایش وضعیت زیست محیطی کارواش های فعال منطقه ۱۹

شهردار منطقه ۱۹ از انجام نمونه برداری از پساب تولیدی توسط کارواش ها مستقر در منطقه در راستای بررسی میزان آلایندگی ها آنها خبر داد.

مهدی هدایت در تکمیل این خبر افزود: بمنظور بروز رسانی اطلس محیط زیست منطقه، لزوم پایش مستمر منابع آلاینده محیط زیست و بررسی عملکرد واحدهای تجاری فعال در منطقه ۱۹، گشت های محیط زیستی توسط کارشناسان اداره های محیط زیست و ساماندهی انجام می شود.

وی تصریح کرد: به همین منظور ضمن بازدید از کارواش های منطقه و تکمیل چک لیست های مربوطه، نمونه برداری از پساب تولیدی کارواش ها توسط آزمایشگاه معتمد سازمان حفاظت محیط زیست انجام می شود تا پس از آنالیز نمونه ها، اقدامات لازم در خصوص کارواش های آلاینده محیط زیست طبق قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست توسط منطقه صورت می گیرد.

به گفته هدایت بازدید میدانی از محل فعالیت اصناف آلاینده محیط زیست مانند آبکاری ها، فلزکاری ها، نجاری ها و سایر انجام و در صورت تخلف اخطاریه های محیط زیستی براساس بند ۲۰ ماده  ۵۵ قانون شهرداری ها مبنی بر اجرای تمهیدات و رأی تعطیلی بویژه در نواحی سه، چهار و پنج صادر می شود.

پایش و کنترل بیماری های درختان و گیاهان در منطقه ۲

رییس اداره فضای سبز شهرداری منطقه دو از آغاز اجرای  طرح پایش و کنترل آفات و بیماری های گیاهان، درختان و فضاهای سبز شهری خبر داد.

محسن مجدآبادی با اشاره به اینکه فصل بهار که زمان شیوع آفت های مختلف گیاهی است گفت: به منظور افزایش طول عمر درختان و جلوگیری از پیری و خزان زودرس اقدامات کنترلی آفات، پایش  روزانه درختان  و درختچه ها با همکاری کارشناسان گیاهپزشکی و مرکز تحقیقات آموزش و مشاوره فضای سبز شهرداری منطقه  در حال انجام است.

وی افزود: در این طرح ضمن شناسایی کانون های آفات و نوع آفت، اقدامات کنترلی انجام می شود.

رییس اداره فضای سبز منطقه دو گفت: در همین راستا مانور تجهیزات تلفیقی مبارزه با آفات گیاهان  با حضور کارشناسان مراکز گیاه پزشکی و نواحی۹ گانه در بوستان نهج البلاغه  برگزار شد.

مجدآبادی با بیان اینکه نگهداشت فضای سبز و درختان منطقه یکی از اولویت های مدیریت منطقه است گفت: پس از پایش و شناسایی کانون های آفات، عملیات آبشویی وسمپاشی درختان با رعایت کامل اصول فنی و با استفاده از سموم استاندارد به صورت شبانه توسط تیم های مختلف در منطقه انجام می شود.

عملیات جانمایی ۱۰۰۰ متر لوله گذاری در فضاهای سبز

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۴ اعلام کرد: عملیات احیای شبکه آبرسانی و لوله گذاری در فضاهای سبز از ابتدای سال جاری تاکنون توسط حوزه خدمات شهری و محیط زیست منطقه اجرایی شده است.

علیرضا برزگر مرادی، با بیان اینکه توسعه شبکه آبرسانی همزمان با توسعه فضای سبز شهری امری بدیهی و لازم الاجر است، افزود: بر این اساس نزدیک به یک هزار متر لوله گذاری بمنظور آبرسانی به فضای سبز منطقه انجام شد.

وی افزود: با توجه به اینکه توسعه سرانه ی فضای سبز منطقه با احداث بوستان های نور و باغبان، نیاز مند به تأمین آب و تقویت شبکه آبرسانی برای حفظ و نگهداشت درختان، گلها و گیاهان امری است، گفت:بدین منظور عملیات لوله گذاری از چاه فردیس (در بوستان کارگر) تا بوستان نور و باغبان به مرحله اجرا درآمد.

برزگر مرادی با اشاره به اینکه در این اقدام ۵۰۰ متر لوله آبیاری در شبکه جا نمایی و متصل شد، ادامه داد: بمنظور رفع نواقص و ترمیم شبکه آبرسانی در نوار فضای سبز طبقه منفی یک بزرگراه امام علی (ع) نیز بیش از ۴۰۰ متر از شبکه آبیاری فضای سبز این محدوده با لوله گذاری جدید احیا شد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دو با بیان اینکه توسعه و احیای شبکه آبرسانی منطقه علاوه بر کمک به حفظ و نگهداری مطلوب، به زیبایی ها و حفظ گنجینه سبز منطقه و همچنین کاهش میزان مصرف آب نیز کمک قابل توجهی خواهد کرد، از استمرار این عملیات در نقاط و موارد مورد نیاز خبر داد.

کاهش ۳۶ درصدی تصادفات منجر به فوت در منطقه ۳

شهردار منطقه سه از کاهش ۳۶ درصدی تصادفات منجر به فوت در بزرگراه ها و معابر این منطقه خبر داد.

حمید جوانی در این باره توضیح داد: کاهش ۳۶ درصدی تصادفات منجر به فوت در این منطقه در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ است که به دلیل اجرای اصلاح هندسی، آرام سازی نقاط حادثه خیز، برنامه های آموزشی ارتقای فرهنگ ترافیک و انتقال قوانین و مقررات رانندگی وسیع در سال گذشته اتفاق افتاد.

وی افزود: به منظور کاهش تصادفات و سهولت تردد درون شهری، ارتقای زیرساخت های ارتباطی در اولویت اقدامات شهرداری این منطقه قرار گرفته است.

شهردار منطقه سه اظهار کرد: ایمن سازی بزرگراه ها و استانداردسازی محورها در کنار اقدامات کنترل ترافیکی و راهنمایی و رانندگی در ارتقای ایمنی و کاهش تصادفات از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی تصریح کرد: افزایش فرهنگ ترافیکی در بین مردم در بلندمدت سبب افزایش ایمنی رانندگی در جامعه می‌شود.

احداث «اتاق مادر و کودک» در بوستان پلیس

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه چهار از احداث اتاق مادر و کودک در بوستان پلیس خبر داد.

عبدالمطلب توجهی با بیان اینکه ایجاد اتاق مادر و کودک در فضاهای عمومی شهرها یکی از نیازهای ضروری برای حضور همزمان مادر و کودک در اجتماع به شمار می‌رود، افزود: در همین راستا، احداث اولین اتاق مادر کودک در بوستان پلیس در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه با احداث این اتاق ها، فضاهای امنی برای مادران طراحی و اجرا شده که موجبات آسایش روانی مادران و رسیدگی به نوزادان را فراهم می کند، افزود: رعایت مسایل بهداشتی و اصول اخلاقی، ارتقا سلامت و بهداشت مادر و کودک، حفظ شئونات دینی و فرهنگی در مکان های عمومی و رفع نگرانی مادران در زمان حضور در مکان های عمومی از مهمترین اهداف این پروژه است.

معاون شهردار منطقه چهار گفت: این اتاق در فضایی به طول  ۱۸ متر مربع در محوطه داخلی بوستان پلیس  با در نظر گرفتن امکاناتی نظیر فضای شستشو و تعویض پوشک، فضای استراحت و شیردهی و فضای بازی کودکان از اواخر اسفند ماه آغاز شده و پیش بینی می شود تا پایان اردبیبهشت به بهره برداری برسد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شهرداری منطقه نوزده تهران ، شهرداری منطقه چهار تهران ، شهرداری منطقه سیزده تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهرداری منطقه چهار تهران شهرداری منطقه شهردار منطقه شبکه آبرسانی انجام می شود مترو صادقیه بوستان پلیس مادر و کودک لوله گذاری خط راه آهن اتاق مادر سبز منطقه محیط زیست کارواش ها منطقه ۱۷ فضای سبز دو منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۵۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان

محمدی گفت: در راستای سیاست‌های مردمی سازی فعالیت‌های محیط زیست، ارتقای سواد محیط زیستی و معیشت پایدار یکی از برنامه‌های اصلی این سازمان تاسیس خانه‌های محیط زیست است.

او ادامه داد: خانه‌های محیط زیست یکی از بستر‌های اصلی برای مردمی سازی فعالیت‌های این حوزه بوده که منجر می‌شود سواد و دانش محیط زیستی مردم افزایش پیدا کند و در نهایت محیط زیست حفظ شود.

محمدی افزود: در مرحله اول ۸ مرکز شهرستان (گرگان، بندرگز، ترکمن، گمیشان، گنبدکاووس، رامیان، مینودشت و مراوه تپه) انتخاب شده اند تا خانه‌های محیط زیست به صورت پایلوت در این مراکز شروع به فعالیت کنند.

او ادامه داد: برای اجرایی شدن این مهم با اداره کل آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ... صحبت شده و اولویت ما فضا‌های مازاد ادارات مختلف است.

محمدی گفت: در حال حاضر افتتاح خانه محیط زیست بندرترکمن انجام شده و افتتاح ۷ خانه محیط زیست دیگر در تاریخ ۳ خرداد با حضور معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور برگزار می‌شود.

او افزود: در گام نخست این خانه‌ها در فضای شهری شروع به فعالیت می‌کنند و پس از بررسی خروجی فعالیت این خانه‌ها در مراحل بعدی به سراغ تاسیس خانه‌های محیط زیستی در روستا‌ها می‌رویم.

محمدی تاکید کرد: خانه‌های محیط زیست مطابق با اصل ۵۰ قانون اساسی به عنوان بستری برای تعامل، تفاهم، همکاری داوطلبانه و موثر در حوزه محیط زیست راه‌اندازی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • آغاز عملیات دیوارکشی اطراف آرامستان شیخ شهاب‌الدین (آزادان)
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه